Orbán Viktor megáldja az LMBTQ állatokat drMáriás új festményén

Orbán Viktor megáldja az LMBTQ állatokat drMáriás új festményén

DrMáriás

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Ismét groteszk alkotással jelentkezett drMáriás: a művész új képén Orbán Viktor egy LMBTQ erdei állatokból álló közösséget áld meg Assisi Szent Ferencként. 

DrMáriást gyakran megihleti Orbán Viktor alakja – az utóbbi időben megfestette például szuperhősként és a kormányfő Soros Györggyel való békekötése is vászonra került. Ezúttal az „Orbán Viktor brüsszeli nyomásra bocsánatot kér az állatvilág LMBTQ képviselőitől, megáldja őket, majd megkéri, hogy legyenek szolidárisak a hamarosan hozzájuk a városból menekülő hetero állatokkal és emberekkel című kép készült el”:

 

Bizarr jelenetekből más közéleti szereplőket ábrázoló festményein sincs hiány: például drMáriás festményén Vidnyánszy Attila kiáll az SZFE mellett, Szijjártó Péter külügyminiszter a Lady Mrd fedélzetén megtervezi a magyar űrhajózás jövőjét, Varga Judit igazságügyminiszter amerikai fajügyi szakértővel egyeztet Picasso műtermében, Márki-Zay Péter megkorbácsolt kislányokból verbuvál Ku-Klux-Klan terroristacsapatot a hódmezővásárhelyi kukoricásban Soros-pénzből békés kormányunk megdöntésére. Legutóbbi festményén pedig Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter fát vág.

Úgy tűnik, az alkotásoknak kormányzati körökben is vannak sikerei. Hat éve Lázár Jánost ajándékozta meg az egyik beosztottja, L. Simon László államtitkár egy róla szóló drMáriás festménnyel. Az alkotás akkor félmillió forintjába került L. Simonnak. Kovács Zoltán kormányszóvivő úgy jelentkezett be a Pesti Tv Pesti Riporter című műsorába 2021-ben, hogy a mögötte lévő falon két drMáriás-festmény lógott: az egyik egy 2018-as mű, a „Soros György a Világ Gonosz Uraként megakadályozza a magyar labdarúgás, egészségügy, kortárs művészet és jóformán minden feltámadását” címmel, míg a másik egy 2020-as, amin Orbán Viktor megvédi a koronavírustól Baby Yodát.