Rácz Zsófia máris elindult meghallani a fiatalokat

Rácz Zsófia máris elindult meghallani a fiatalokat

Novák Katalin és Rácz Zsófia (Fotó: Novák Katalin/Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Országjárás indul. Első állomás Érpatak – osztotta meg a Facebookon Rácz Zsófia, aki már hivatalosan is az Emberi Erőforrások Minisztériumának fiatalokért felelős helyettes államtitkára. A posztot a hvg.hu vette észre.

Rácz Zsófiát szerdán nevezték ki, Novák Katalin akkor úgy fogalmazott a teendőiről, hogy „feladata lesz, hogy a magyar fiatalok álláspontját, véleményét, szempontjait meghallja, megértse és a megfelelő csatornákon keresztül azokat továbbítsa a döntéshozó fórumokhoz”. Szintén feladata lesz, hogy a kormányzat által a magyar fiataloknak kínált lehetőségeket olyan formában juttassa el, ismertesse meg az érintettekkel, ahogy azt ők „megértik, meghallják” – fűzte hozzá.

Security Check Required

Országjárása első állomásán részt vesz az Itthon, Fiatalon, Szülőföldön Egyesület és az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség rendezvényén, ahol az agráriumban elő és dolgozó fiatalokkal találkozik.

Emlékezetes, Rácz Zsófia kinevezése nagy vihart kavart. Ahhoz ugyanis, hogy helyettes államtitkár lehessen jogszabályt is módosítottak, hiszen egyelőre nincs diplomája.