Szalay-Bobrovniczkyvel és Varga Mihállyal egyeztetett Gulyás Gergely a kormányinfó előtt – Videóval!

Szalay-Bobrovniczkyvel és Varga Mihállyal egyeztetett Gulyás Gergely a kormányinfó előtt – Videóval!

A honvédelmi miniszter beült az autójába, miután nem válaszolt a kérdéseinkre. (Képernyőfelvétel: Youtube-videó)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Kormányinfó előtt Varga Mihály pénzügyminiszter és Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter egyeztetésen vett részt a Miniszterelnökség épületében, minden valószínűség szerint Gulyás Gergely kancelláriaminiszterrel. Legalábbis erre enged következtetni, hogy nem sokkal 13 óra előtt a két tárcavezető a minisztérium hátsó kijáratán át távozott.

Erről sikerült videófelvételt készítenünk, és egyúttal nyilatkozatot is kértünk a tárcavezetőktől, akik sietősen bevágták magukat szolgálati kocsijaikba és elhajtottak a helyszínről. Az egyeztetésen valószínűleg részt vett más magasrangú kormányzati tisztviselő is, legalábbis erre utal, hogy nemcsak a Miniszterelnökség épülete mögött, hanem előtte is olyan villogóval felszerelt VW-kisbusz állt, amilyenekkel a miniszterek furikáznak. (Később ez a jármű is elhajtott.)

Lapunk – szokás szerint – ezúttal is megpróbál bejutni Gulyás Gergely és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő tájékoztatójára, amelyről egyébként évek óta ki vagyunk tiltva.