Széltől leszakadt épületdarab, keresztbe fordult kamion – videóval

Széltől leszakadt épületdarab, keresztbe fordult kamion – videóval

A viharos erejű szél megbontotta egy többemeletes társasház szigetelését Nagykanizsán, a Kazanlak körúton 2020. február 5-én (Fotó: MTI/Varga György)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Még hétfőn délelőtt ütközött szalagkorlátnak egy kamion az M1-esen, Bicske térségében, feltehetően a viharos szél miatt.

A balesetről videó is készült, amelyet a Bicskei Szó közölt a Facebook oldalán. Ezen látszik, hogy a sofőr elvesztette az uralmát a kamion felett, métereket cikázott, végül a szalagkorlátnak csapódva, az autópályán keresztbe állt meg.

Security Check Required

null

A tatabányai hivatásos és a bicskei önkormányzati tűzoltók a Fejér megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett szüntették meg a forgalmi akadályt.

Csak szerdán országszerte csaknem háromszáz épületben, köztük 37 közintézményben okozott kárt a viharos szél. Nagykanizsán egy többemeletes társasház szigetelését tépte le a vihar a Kazanlak körúton. Kedden négyszázszor riasztották a tűzoltókat.