Több száz milliós villa medencéje mellől posztolt Orbán Viktor

Több száz milliós villa medencéje mellől posztolt Orbán Viktor

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Sokan találgatják azt egy napja, hogy vajon honnan posztolta azt a nyaralós fotóját Orbán Viktor miniszterelnök, amelyet tegnap osztott meg a közösségi oldalán. Nos, amint azt a Magyar Narancs kiderítette a miniszterelnök nem szerénykedett, és veje, a NER-oligarcha Tiborcz István felsőörsi, csaknem egyhektáros, úszómedencés birtokának medencéjénél készítette azt a fényképet, amelyet megosztott Facebook-követőivel.

A beazonosításban segítette a lapot az Átlátszó tavalyi cikke, amely megjegyzi, hogy „az 1 hektáros nyaralókomplexum ára a terület nagysága és elhelyezkedése miatt a környékbeli ingatlanárak alapján több százmillió forintra becsülhető”. Az Átlátszó felvételeket is közölt a miniszterelnök veje, Tiborcz István felsőörsi, csaknem egyhektáros, úszómedencés birtokáról. „Tiborcz István 2019 március elején ebben a festői szépségű faluban vett egy 1 hektáros nyaralókomplexumot. Két egymás melletti területről van szó, egy 8000 és egy 1500 négyzetméter nagyságú telekről” – írja az Átlátszó.