Újabb érdi megbízás a Mészáros gyerekeknek

Újabb érdi megbízás a Mészáros gyerekeknek

Mészáros Lőrinc

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Ismét Érden fejleszt a Mészáros család: a Nemzeti Sportközpontok megbízásából a Mészáros-gyerekek (Mészáros Beatrix, Mészáros Ágnes és ifj. Mészáros Lőrinc) cége, a Fejér B.Á.L. Zrt. és az Épkar Zrt. tervezi meg és húzza fel a város új, multifunkciós sportközpontját, 4,2 milliárd forintért – adja hírül a 24.hu.

A jövendőbeli érdi sportközpont területén most egy sporttelep van, az itt található, kisebb, füves focipályát és a hozzá tartozó lelátót, illetve öltözőt elbontják, a helyükre tornatermet építenek. A sporttelep két műfüves pályáját az építkezés nem érinti, ezeket az kivitelezés idejére betonfallal kerítik el.

A sportcentrumban egy teniszpályát, négy sqash-pályát és kiszolgáló helyiségeket alakítanak ki, az épület mellé, azzal összeköttetésben szabadtéri teniszpályát építenek. Egy másik épületet is felhúznak, ebben teremfoci-pálya lesz.

Az engedélyek megszerzésével biztosan nem kell majd sokat molyolniuk a Mészáros gyerekeknek, ugyanis a kormány nemzetgazdaságilag kiemelt jelentőségűvé minősítette a beruházást.

Idén a Mészáros család vállalkozásai összesen 27,6 milliárd forint értékben nyertek el megbízásokat Érden konzorciumi tagként – írja a 24.hu.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon.