Üzent Magyar Péter Kocsis Máténak: „Lehet, nem a Pravdából kéne tájékozódni”

Üzent Magyar Péter Kocsis Máténak: „Lehet, nem a Pravdából kéne tájékozódni”

Magyar Péter a Partizán műsorában

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Kocsis Máté, mint az Országgyűlés Nemzetbiztonsági Bizottságának fideszes tagja ma nagy dirrel-durral bejelentette, hogy hazugság, amit állítottam a Partizán interjúban és a titkosszolgálatok egyetlen tagja sem tárgyalt velem a Karmelita Kolostorban – így reagált Magyar Péter a Facebookon arra, hogy Kocsis Máté kedden este bejelentette: az Országgyűlés Nemzetbiztonsági bizottsága meghallgatta a titkosszolgálatok vezetőit, és megállapították, hogy nem folyt titkosszolgálati megfigyelés Varga Judit exférjével szemben.

Magyar Péter szerint a probléma Kocsis állításaival csak az, hogy ő ilyet nem is állított soha. – Lehet nem a Pravdából kéne tájékozódni, hanem meg kellett volna hallgatni a riportot, mielőtt egy ilyen komoly grémium velem kezd el foglalkozni. Soha nem mondtam olyat, hogy engem a titkosszolgálatok emberei megfenyegettek a Karmelita Kolostorban. Azt mondtam, hogy behívtak a Karmelita Kolostorba és azt mondták, hogy ha ezt meg ezt teszem, akkor ebből és abból választhatok – fogalmazott Magyar. Mint hozzátette, nem a titkosszolgálatok emberei tárgyaltak vele, hanem egy miniszter. „A nevét felesleges leírnom. Remélem, mielőtt a nemzet biztonságát ténylegesen érintő kérdéssel foglalkoznak Kocsis Mátéék, legalább az előkészítő iratokat elolvassák. További jó vergődést srácok!” – zárta a posztot.

Magyar Péterről szóló cikkeinket itt olvashatja