Valóságos drogarzelnálból teríthette a kábítószert a balatoni fesztiválon

Valóságos drogarzelnálból teríthette a kábítószert a balatoni fesztiválon

Drog egy balatoni zenei fesztiválról Fotó: ügyészség

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Kábítószerek széles választékát kínálta a bulizóknak az a hollandiai férfi, akin tavaly augusztusban ütöttek rajta a rendőrök egy balatoni zenei fesztiválon. A 31 éves vádlottat a fesztivál vége előtt pár nappal, az egyik hajnalon fogták el. Ekkor megtalálták az ömlesztett és kiporciózott porokat, tablettákat, bélyegeket – amelyek kábítószert, így kannabiszt, amfetamint, ketamint, LSD-t és MDMA-t tartalmaztak. De előkerültek az értékesítéshez használt eszközök is. Megtalálták nála a kábítószer eladásából származó több mint másfél millió forintnak megfelelő készpénzt is, forintot és eurót egyaránt foglaltak le nála.

A férfi ügyében jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntette miatt emelt vádat a Somogy Megyei Főügyészség. A vádhatóság az előzetes letartóztatásban lévő kereskedőre fegyházban végrehajtandó szabadságvesztés kiszabását, valamint kiutasítást indítványozott.