Vándorkiállítást indít a CÖF a „Gyucsány-terrorról”

Vándorkiállítást indít a CÖF a „Gyucsány-terrorról”

Ifjabb Lomnici Zoltán alkotmányjogász, a Civil Összefogás Fórum (CÖF) és a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) szóvivõje (MTI/Szigetváry Zsolt)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A 2006-os „Gyurcsány-terror” eseményeit bemutató országjáró vándorkiállítást rendez a Civil Összefogás Fórum–Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány a Nemzeti Jogvédő szolgálat kezdeményezésére – írja az MTI.

– A 2006. október 23-án vérvörösre festett köztársaságról szóló vándorkiállítás – amelynek anyagát a települések közterületein fogják bemutatni –, az őszödi beszéd nyilvánosságra kerülésének 15. évfordulóján, vagyis szeptember 17-én indul útjára – közölte ifj. Lomnici Zoltán, a CÖF-CÖKA szóvivője.

A többi között fényképeket, „a rendőrterror során használt” fegyvereket és eszközöket bemutató tárlat mellett fórumok is lesznek majd, amelyeken „2006 hősei”, a jogsértések érintettjei számolnak be a történtekről.

Az őszödi beszéd elhangzásának kapcsán már film is készült, ennek előzetesét a napokban hoztak nyilvánosságra. Ennek kapcsán Orbán Viktor és Gyurcsány Ferenc kommentháborúba is keveredett egymással, erről itt és itt írtunk.