Visszaszólt a kormánypárti lapnak Orbán Viktor

Visszaszólt a kormánypárti lapnak Orbán Viktor

Orbán Viktor miniszterelnök hagyományos évértékelő beszéde után a Várkert Bazárban 2019. február 10-én (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Kemény és egyértelmű választ adott Orbán Viktor a Magyar Időkből Magyar Nemzetté lett lap csütörtöki vezércikkére. A kormánypárti újság szerkesztőségi véleményben szólította fel a Fideszt, hogy hagyja el az Európai Néppártot, hiszen az a szocialistákat és a liberálisokat választotta, nekik akar megfelelni. „A Fidesznek egy útja maradt: az új szövetség útja. Orbán Viktor és a Fidesz lépjen ki az Európai Néppártból, és kössön szövetséget Matteo Salvinivel, az osztrák Szabadságpárttal, valamint a lengyel kormánypárttal! Ez ma Európa és a magyarság érdeke.”

A

kormányfő az MTI-nek nyilatkozva lehűtötte a kedélyeket. – Az

európai parlamenti választás közeledtével érthető a

kampányláz, a türelmetlenség és az izgalom fokozódása, de ami

most kell, az csigavér, higgadtság – fogalmazott Orbán Viktor.

A csütörtöki kormányinfón – ahová lapunkat továbbra sem engedik be, hiába akkreditálunk, hiába küldjük el a regisztrációnkat – Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter is megerősítette a kormányfő szavait, hangsúlyozta, hogy a Fidesz a Néppárt tagja is az is akar maradni. Különben is, kizárása politikai öngyilkosság lenne a Néppárt részéről.

Továbbra is diszkriminálja lapunkat a kormány - VIDEÓ! | Magyar Hang

Ahogy eddig is mindig, annak rendje és módja szerint akkreditáltunk a kormányinfóra – ahová szerettünk volna bejutni, de csak idáig jutottunk!