Visszatért régi nevéhez a Jobbik

Visszatért régi nevéhez a Jobbik

Adorján Béla, a Jobbik elnöke (Forrás: Adorján Béla/Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Jobbik pénteken megtartotta a 34. kongresszusát, melyen a küldöttek megszavazták a párt korábbi nevéhez való visszatérését, ezzel kifejezve azon szándékukat, hogy legfontosabb célunk, és közösségünk egyetlen kijelölt útja a nemzeti érdekképviselet – közölte Adorján Béla pártelnök szombaton.

Mint fogalamzott, az hogy újra Jobbik Magyarországért Mozgalom néven folytatják, azt jelenti, hogy a konzervatív értékrendre alapozva, az alapvető emberi méltóság megteremtését tekintik feladatuknak minden magyar ember számára. „A Jobbik régi-új nevével szeretnénk jelezni, hogy a társadalmunkat érintő valós problémák, azok felkarolása és képviselete a legfontosabb pártunk tagsága számára. Mozgalmi jelleggel, alulról építkezve politizálunk újra, az emberekkel szövetségben, közösen megoldást keresve a problémáikra” – tette hozzá.

Címkék: Jobbik, Adorján Béla