Minőségi étkezőasztalról jobban esik minden fogás (x)

Minőségi étkezőasztalról jobban esik minden fogás (x)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Amikor berendezési tárgyakat választasz az otthonodba, akkor nemcsak a funkció, hanem a forma és az esztétikum is nagyon nagy szerepet játszik abban, hogy kiegyensúlyozottabb és boldogabb légy. Minden helyiségnek megvan az uralkodó vagy jellegzetes berendezési eleme, amely alapvetően meghatározza a tér atmoszféráját. Az étkezőhelyiségekben ez mindenképpen az étkezőasztal szokott lenni.

Az étkezőasztal a tér uralkodó darabja

A DODO étkezőasztal választékában te sem fogsz csalódni. Igazán sokféle formavilágú, színű, stílusú és kialakítású darab között válogathatsz. Az étkező igen lényeges szerepet tölt be minden család életében, hiszen itt indul a nap, itt issza meg minden lakó az első pohár vizét vagy meleg italát, illetve sokszor itt vendégelik meg a barátokat vagy más családtagokat. Emiatt is fontos, hogy e központi térnek a kialakítását alaposan gondold végig és a berendezésére nagy gondot fordíts.

Hogy a hangulat itt meghitt és tökéletes legyen, válassz ebbe a helyiségbe nagyon jó minőségű és az összes egyéb elemmel harmonizáló étkezőasztalt! Ugyanez érvényes abban az esetben is, ha a konyha egyben az étkező szerepét is betölti.

Mire érdemes figyelned az étkezőasztal választásakor?

A tökéletes étkezőasztal – legyen az bármilyen stílusú is – kiválasztása során talán a legfontosabb szempont a méret. Egy soktagú családnak eleve nagyobb méretű asztalt érdemes választania, ám nagyon hasznos lehet ez azok számára is, akik szeretnek nagyobb társaságot vendégül látni. Persze egy remek étkezőasztalon nemcsak a finom ételeket jó elfogyasztani, hanem akár társasozáshoz is kiváló. A széles, masszív darabok a nagyobb terekben mutatnak jól, a kisebb helyiségekbe praktikus inkább átalakítható, kinyitható vagy szétszedhető étkezőasztalt választani. Jól mutatnak itt a lekerekített formájú modellek is.

Mivel mit sem ér egy étkezőasztal a hozzá passzoló székek nélkül, amelyeken kényelmes ülni, fontos a helyes arányok ismerete. A hozzáértők azt javasolják, hogy a faltól minimum 90 centimétert hagyj minden irányban, hogy mindenki kényelmesen ki tudja majd húzni az étkezőszékét. Az asztalnál pedig személyenként 60 centiméter szükséges ahhoz, hogy ne kelljen nagyon feszengenie senkinek.

Jó minőségű legyen

Mikor étkezőasztalt keresel, ne sajnálj rászánni elegendő időt a tökéletes darab megtalálására. Hisz ezt a bútordarabot nem csupán egy szezonra választod, hanem hosszú-hosszú évekig veled marad. Soha ne dőlj be az olcsó ajánlatoknak, mindig csak minőségi étkezőasztalt keress és állíts otthonod e fontos terébe!

A DODO igazán megfizethető, emellett pedig kiváló minőségű design bútorokkal, lámpákkal és különféle izgalmas dekorációs elemekkel áll vásárlói rendelkezésére. Nézz körül a webáruházban vagy látogass el a bemutatóterembe, hogy saját szemeddel is meggyőződhess a gazdag kínálatról!