Szemet gyönyörködtető és elképesztően könnyű porszívó, amivel öröm a takarítás (x)

Szemet gyönyörködtető és elképesztően könnyű porszívó, amivel öröm a takarítás (x)

Ma már a háztartási eszközöktől nemcsak azt várjuk el, hogy hasznosak, hatékonyak és megbízhatóak legyenek, hanem azt is szeretnénk, ha megkönnyítenék az életünket és ráadásul még jól is néznének ki.

A vásárlói elvárások pedig természetesen sokat számítanak, és a gyártók versengenek azért, hogy a lehető legnagyobb mértékben kielégítsék az igényeket. Vajon sikerül nekik?

A porszívó is lehet szép?

A hagyományos porszívók esetében még nem kapott túl nagy hangsúlyt a tetszetős külső, de nem is okozott különösebb problémát.

Egy porszívónál inkább azokat a tulajdonságokat kerestük, hogy ne kelljen hozzá porzsákot használni, hanem mosható legyen, ami egyrészt csökkenti a takarításhoz kapcsolódó kiadásainkat, másrészt pedig környezettudatosabb választás is, hiszen nem kerül a porzsák minden tartályürítésnél a szemetesbe.

Szintén keresett vonásnak számított az, hogy a porszívó teljesítménye minél magasabb, a súlya viszont minél alacsonyabb legyen. A hagyományos porszívók helye általában a szekrények mélye volt, ahova száműztük ezeket az ormótlan eszközöket, és maximum heti egyszer vettük elő őket. Emiatt a szépségéhez nem fűződtek túlságosan nagy elvárásaink.

Miben más a modern vezeték nélküli porszívó?

Ahogy a neve is mutatja, ez a modern eszköz vezeték nélküli, s ennek köszönhetően sokkal szabadabb, szó szerint is kötetlen takarítást tesz lehetővé. A Roidmi.hu vezeték nélküli porszívói nemcsak a kötetlenségükkel könnyítik meg a munkát, hanem azzal is, hogy teljesen felszerelve körülbelül csupán 2 és fél kilogrammos súly mozgatására van szükség.

Az X30 Pro modell ezenfelül teljes egészében megtestesíti az elegáns porszívót. Elegáns space gray színével, karcsú és modern megjelenésével tökéletes mintapéldánya a szép háztartási eszköznek. Természetesen nemcsak szép, hanem okos is.

Smart OLED színes kijelzőjén nemcsak az aktuális szívóerőről és az akkumulátor kapacitásáról informálódhatunk, hanem még azt is elárulja nekünk, hogy hány kalóriát égettünk el porszívózás közben. Az eredményeket beépíthetjük az edzéstervünkbe, és biztosan nagyobb örömmel takarítunk, ha tudjuk, hogy duplán hasznos a feladat, amit végzünk.

Az Air-X 2.0 rendszerrel, a prémiumminőséget képviselő, 8 tölcséres ciklonoknak hála nemcsak erős, hanem egyenletes szívóerővel dolgozhatunk. Az Engine-X 2.0 fejlesztéssel sokkal hatékonyabb energiafelhasználás, hosszabb élettartam és alacsonyabb zajszint is együtt jár.

A BMS-X 2.0 akkumulátorrendszernek köszönhetően optimális működés és az eddig megvalósított legmagasabb kapacitás született. A különleges struktúrájú, V betűre hasonlító puha hengerkefével bármilyen felületet ragyogó tisztává varázsolhatunk. A hatszintű szűrőrendszer, az egymozdulatos tartályürítés, a bionikus csöpögtetőtechnológia, az antibakteriális víztartály és a mágneses, vezeték nélküli töltés csak a hab a tortán.

Ezzel a porszívóval garantáltan öröm a takarítás.

Címkék: takarítás