Barion Pixel
HIRDETÉS
HIRDETÉS

A 4iG igazgatósága dönt közgyűlési határozatokról

Szerző: | 2020. november 18., 09:43 | Gazdaság

A 4iG International Innivative IT Investment irodaháza a III. kerületi Montevideo utcában (Fotó: MTVA/Bizományosi: Róka László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

HIRDETÉS
HIRDETÉS

A koronavírus veszélyhelyzet miatt a 4iG Nyrt. nem tartja meg a 2020. november 25-re összehívott rendkívüli közgyűlését – közölte a társaság szerdán a Budapesti Értéktőzsde honlapján.

A tájékoztatás szerint rendkívüli közgyűlés helyett a 4iG igazgatósága a november 4-én közzétett előterjesztés szerinti határozatokat tervezi meghozni november 25-én. Az igazgatóság által a közgyűlési hatáskörben meghozott határozatokat nyilvánosságra hozzák – tájékoztatott a cég, amely leszögezte: „A 4iG Nyrt. mindent megtesz annak érdekében, hogy a részvényesei minden szükséges tájékoztatást haladéktalanul megkapjanak, és a kialakult helyzetben továbbra is elkötelezett a részvényesek és a társaság munkavállalói egészségének és biztonságának megóvása iránt.”

Címkék: 4iG, koronavírus, közgyűlés


HIRDETÉS

HIRDETÉS

HIRDETÉS

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS

Hirdetés

Ajándékozzon Magyar Hangot!
HIRDETÉS

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet, meg minden

#033 Képes Gábor – Kapudrog az informatikai forradalomhoz

#033 Képes Gábor – Kapudrog az informatikai forradalomhoz

Ellenkultúraként indult, aztán beköltözött otthonunkba.

Pin It on Pinterest