Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Nem fizet osztalékot az Opus

Szerző: | 2021. április 30., 18:34 | Gazdaság

A több mint 6,966 milliárd forintos adózott eredmény a közgyűlési hatáskörben eljáró igazgatóság döntése alapján eredménytartalékba kerül.

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Nem fizet osztalékot az Opus Global Nyrt., a több mint 6,966 milliárd forintos adózott eredmény a közgyűlési hatáskörben eljáró igazgatóság döntése alapján eredménytartalékba kerül – olvasható a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján pénteken közzétett beszámolóban.

HIRDETÉS - AIP

Az osztalékjavaslattal együtt elfogadták a 2020-as, IFRS (Nemzetközi Pénzügyi Beszámolási Standardok) alapján elkészített egyedi, nem konszolidált éves beszámolót, és egyebek mellett az üzleti teljesítményt, valamint a társaság fejlődését bemutató egyedi vezetőségi jelentést is.

HIRDETÉS
HIRDETÉS - 8

Az MTI által is idézett beszámoló szerint 2020-ban az Opus 228,526 milliárd forint mérlegfőösszeggel, és 197,846 milliárd forint saját tőkével zárt. A vállalatirányítással, vagyonkezeléssel foglalkozó Opus Global Nyrt. a BÉT prémium kategóriás kibocsátója. A Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó, volt felesége, Mészáros Beatrix által elnökölt cég részvényei pénteken 252 forinton zártak, egy éven belül 307,5 forintig drágultak, és 196,2 forintig gyengültek.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: beszámoló, Opus Global


HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Jordán Ferenc

Jordán Ferenc (Fotó: Az élet, meg minden)

Árnyék podcast – Vörös tér, Budapest

Pin It on Pinterest