Autó csapódott egy londoni iskolába, gyerekek sérültek meg

Autó csapódott egy londoni iskolába, gyerekek sérültek meg

(Fotó: Gerd Altmann/Pixabay)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Gyerekek sérültek meg csütörtökön egy londoni általános iskolában, amelynek épületébe egy autó csapódott – adja hírül az MTI.

A Scotland Yard tájékoztatása szerint a balesetben, amely a délnyugat-londoni Wimbledon kerület egyik leányiskolájában történt, hét gyermek és két felnőtt sérült meg. Helyszíni médiabeszámolók szerint az iskolához húsz mentőautó és egy mentőhelikopter érkezett, és több sérültet a helyszínen kezelnek.

A Scotland Yard hangsúlyozta, hogy nem terrorcselekményként kezeli az incidenst. A tájékoztatás szerint a gépkocsi vezetője a helyszínen maradt a baleset után. Őrizetbe vétel egyelőre nem történt. A BBC brit közszolgálati médiatársaság beszámolója szerint az iskolába – ahová 4-11 év közötti gyerekek járnak – egy Land Rover csapódott. A helyszínen készült fotók alapján a gépkocsi az iskola udvarán áthajtva a főépület bejáratának ütközött.

 

 

Címkék: baleset, Scotland Yard