Cristiano Ronaldo is koronavírusos

Cristiano Ronaldo is koronavírusos

Cristiano Ronaldo, a Juventus csatára, miután gólt szerzett a Cagliari ellen az olasz első osztályú labdarúgó-bajnokság 2020. január 6-i mérkőzésén Torinóban (Fotó: MTI/AP/LaPresse/Marco Alpozzi)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Pozitív lett Cristiano Ronaldo Covid-tesztje – írja a hvg.hu a Bola TV értesülésére hivatkozva, amelyet a Portugál Labdarúgó-szövetség is megerősített. A Juventus játékosa így nem tud részt venni a következő, szerdai Svédország elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésen sem, ugyanakkor jól van, tünetmentes.

A szövetség közleménye szerint Ronaldo tesztje után a válogatott többi játékosánál is végeztek Covid-tesztet, ezeknek az eredménye mind negatív. Ha a focista állapota kielégítő, akkor a mostani fertőzés aligha befolyásolja csapata, a Juventus FTC elleni BL-meccsein való részvételét. A két találkozót november 4-én és 24-én játsszák.