Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Navracsics Tibor: Csatavesztés a Fidesznek Deutsch Tamás jogainak a korlátozása

Szerző: | 2020. december 18., 22:09 | EU

Deutsch Tamás, a Fidesz-KDNP EP-képviselője beszédet mond a Fidesz tisztújító kongresszusán a BOK Sportcsarnokban, Budapesten 2019. szeptember 29-én. (Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Neki nem felel meg az ízlésének, hogy az Európai Uniót a Szovjetunióhoz, német politikusokat az SS-hez vagy a gestapóhoz hasonlítanak. A politikában persze mindent lehet, de mindennek van következménye is – mondta Navracsics Tibor Deutsch Tamás Európai Néppárton belüli ügyéről Fiala János Keljfel Jancsi! című műsorában pénteken a Spirit FM-en.

HIRDETÉS - AIP

Deutsch frakción belüli jogainak korlátozását a Fidesz számára csatavesztésként látja, szerinte sokkal egyértelműbb ennek megítélése, mint a múltkori jogállamisági mechanizmussal kapcsolatos vitában.

Hozzátette: egy németnek nagyon sértő olyat mondani, hogy úgy beszél, mint egy gestapó tiszt, olyan mint egy magyart nyilasozni. De szerinte önmagában nem ettől indult meg az aláírásgyűjtés, hanem benne van az a hosszú ideje húzódó konfliktus is, ami a Fidesz és a Néppárt között fennáll. Hangsúlyozta, hogy ezt a konfliktust rendezni kellene, mert politikailag nem jó. A felfüggesztés időleges, de nincs határidőhöz kötve, így sokkal nehezebb belőle kikeveredni, mint ahogy bele került az ember.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: Deutsch Tamás, Európai Néppárt, Fidesz, Navracsics Tibor


Halálos vonatbaleset Újfehértónál

Halálos vonatbaleset Újfehértónál

Meghalt annak a traktornak a vezetője, amely két vonattal is ütközött kedden Újfehértónál, egy vasúti átjáróban. A Mávinform azt közölte, hogy az egyik vonat az ütközéstől kisiklott, a szerelvényen öt utas és a mozdonyvezető megsérült.

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Ferber Katalin

Fotó: Az élet, meg minden

Árnyék podcast – Öngól

Pin It on Pinterest