Óriási ingatlanüzletet csinált Tiborcz Istvánék érdekeltsége Szerbiában

Óriási ingatlanüzletet csinált Tiborcz Istvánék érdekeltsége Szerbiában

Orbán Viktor miniszterelnök és veje, Tiborcz István pálinkát fogyasztanak demizsonból.

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Diófa Fund Management több irodaházat vásárolt Új-Belgrádban, ez az alap annak a csoportnak a tagja, amely Orbán Viktor vejének, Tiborcz Istvánnak az érdekeltsége – írja a Forbes szerb nyelvű kiadása, amely a CRBE SEE ingatlan-tanácsadó cég sajtóközleményére hivatkozik. Eszerint az adásvételben 11 prémium kategóriás, több mint 122 ezer négyzetméternyi területű ingatlanról van szó, amelyek öt üzleti park – a Green Heart, a FortyOne, a Belgrade Business a Center, és a 19 Avenue – területén találhatók, valamint a House irodaház.

Uros Grujic, a CRBE délkelet-európai piacának befektetési ingatlanokkal foglalkozó részlegének igazgatója az adásvétel után úgy nyilatkozott, hogy ez a legnagyobb egyedi tranzakció mind Szerbiában, mind pedig Délkelet-Európa piacán. Ezért személy szerint különösen örül annak, hogy immár második alkalommal vehettek részt tanácsadóként ennek az impozáns üzletház-portfóliónak a tranzakciójában, ami a CRBE-t abszolút vezető pozícióba helyezte a tőkepiaccal kapcsolatos tanácsadás területén.