Összedőlt egy épület Madrid belvárosában

Összedőlt egy épület Madrid belvárosában

Füst száll fel egy utcában, miután egy robbanás következtében összedőlt egy épület Madrid belvárosában 2020. január 20-án. A helyi sajtó szerint többen megsérültek. A Reuters hírügynökség szemtanúkra hivatkozva közölte, hogy a rendőrség megkezdte a környék evakuálását, a többi között egy idősek otthonából menekítették ki az embereket. MTI/AP/Europa Press

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Összedőlt egy épület szerdán Madrid belvárosában egy robbanás következtében, a helyi sajtó szerint többen megsérültek. A robbanás a belvárosi Toledo utcában történt, az ok egyelőre ismeretlen – számolt be az MTI.

A Reuters hírügynökség szemtanúkra hivatkozva közölte, hogy a rendőrség megkezdte a környék evakuálását, a többi között egy idősek otthonából menekítették ki az embereket. A La Sexta TV televízió egy kormányzati forrásra hivatkozva közölte, hogy a robbanás oka gázszivárgás lehetett. A hatóságok egyelőre nem erősítették meg ezt az értesülést. A TVE spanyol közszolgálati televízió tudósítója megerősítette, hogy többen megsérültek, de pontos számot nem említett – írták.

Azóta legkevesebb három áldozatról szólnak a tudósítások, a spanyol közszolgálati csatorna információi szerint az egyik áldozat egy 85 éves nő, a másik pedig egy férfi. A harmadik áldozat holttestét egyelőre nem tudták kihozni az épület romjai közül, a tűzoltók folyamatosan dolgoznak.

Címkék: robbanás, Madrid