Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Koronavírusos lett egy külsős művész, szeptember 4-ig elmaradnak a Vígszínház előadásai

Szerző: | 2020. augusztus 21., 17:17 | Kultúra

A Vígszínház épülete (Fotó: Wikipédia)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A járványügyi hatóságok döntése alapján szeptember 4-ig elmaradnak a Vígszínház és a Pesti Színház előadásai, így A Pál utcai fiúkat sem mutatják be péntek este, a darab egyik külsős művészének koronavírus-tesztje ugyanis pozitív lett – tájékoztatta a színház az MTI-t.

HIRDETÉS - AIP

Mint írták, A Pál utcai fiúk szereplőit és technikai stábját leteszteltették. „A teszt során az 56 mintavételből egy külsős, jelenleg tünetmentes, fiatal művész PCR-tesztje pozitív lett. A Vígszínház folyamatosan kapcsolatban áll az illetékes hatóságokkal, akiknek az ajánlásait és előírásait figyelembe véve járunk el” – olvasható a közleményben. A közlemény felidézi, hogy féléves szünet után pénteken indult volna az évad a Vígszínházban.

Az előadások pótlásának időpontját a későbbiekben hozzák nyilvánosságra. A nézők eldönthetik, hogy jegyük árát visszakérik, vagy más időpontra cserélik. A jegykezelésre online is lehetőség van: a nézők a [email protected] e-mail címre küldhetik jegyeiket szeptember 30-áig.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: koronavírus, Pál utcai fiúk, Vígszínház


Vursli

Vursli

Főnök! Hozzam a zsidó meg cigány bábut is?

HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Presser Gábor

Árnyék podcast: Miért költöztünk külföldre? – szülinapi adás

Fotó: Unsplash/Matt Botsford

Pin It on Pinterest