Könyvajándékozással ünnepel a Móra Kiadó

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Január 22-én, a magyar kultúra napján jelentette be a Móra Kiadó, hogy 2020 során minden hónapban könyvcsomaggal ajándékoz meg egy magyarországi oktatási intézményt. A kiválasztáshoz Facebook-oldaluk követőinek segítségét kérik, akiknek javaslatai közül a hónap végén sorsolással választják ki a szerencsés intézményt. Januárban bölcsődék nevét várják, a következő hónapokban óvodák, általános és középiskolák könyvtárát szeretnék gazdagítani.

„A Móra Kiadó a kezdetektől törekedett rá, hogy partnere legyen a szülőknek, nagyszülőknek, nevelőknek. Mindvégig a magyar irodalom és képzőművészet kiemelkedő alkotóival és elkötelezett szerkesztőivel dolgozott azért, hogy már a legkisebbek is minőségi kiadványokkal barátkozhassanak. Fontos, hogy a jó könyvek mindenki számára elérhetők legyenek, ezért is támogatunk évről évre oktatási intézményeket, könyvtárakat, jótékonysági szervezeteket, hiszen hatalmas segítséget nyújtanak abban, hogy azokhoz is eljusson a minőségi gyermek- és ifjúsági irodalom, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy rendszeresen könyvet vásároljanak” – mondta el az akció kapcsán Janikovszky János, a Móra Kiadó elnök-vezérigazgatója.