Meghalt Jerry Lee Lewis

Meghalt Jerry Lee Lewis

Jerry Lee Lewis 1977-ben (Fotó: Wikipédia)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

87 éves korában elhunyt Jerry Lee Lewis, a rock'n'roll aranykorának egyik utolsó nagy alakja, a Great Balls of Fire előadója – jelentette be az ügynöke pénteken.

Lewis ügynöke úgy jellemezte őt, mint „a rock and roll születésének talán utolsó igazi, nagy ikonját”. „Ott volt a kezdeteknél, Elvisszel, Johnny Cash-sel, Chuck Berryvel, Little Richarddal, Carl Perkinsszel, Fats Dominóval, Buddy Hollyval és a többiekkel, és végignézte, ahogy egytől egyig elhalványulnak, míg végül csak ő maradt egyedül, hogy tanúja legyen, és énekeljen a rock'n'roll születéséről” – mondta róla a közleményben Zach farnum, az ügynöke. 

Lewis a Mississippi állambeli Desoto megyében lévő otthonában hunyt el, felesége, Judith mellett – áll a közleményben. Halálhíre napokkal azután érkezett, hogy a TMZ pletykaoldala álhírként közölte halálhírét – írta a BBC híroldala.