Bűz

Bűz

Fábián Barna és Mráz Ágoston Sámuel az M1 műsorában 2022. március 15-én

És akkor a szar mindent elöntött. Ez még a Békemenet előtt történt, mondhatni váratlanul, csupán némi, a lefolyókból felszivárgó furcsa kluttyogást követően. A részletek érdektelenek, meg hát a Fővárosi Csatornázási Művek kétfős rohamosztaga villámgyorsan kiérkezett, az az előre nem tervezett következmény a lényeg, hogy ha már így alakult, a televízióban néztem Orbán Viktor március 15-ei beszédét. (Hát nem majdnem odaírtam, hogy ünnepi?) Pontosabban néztem volna, csakhogy csúszott a séta, így miniszterelnök úr a meghirdetetthez képest fél órával később nyergelt fel, és vágtázott csatába az összetartozás és szeretet harcmezején.

Mindenesetre szólt az M1, nehogy véletlenül egyetlen fontos gondolatról is lemaradjak: így lettem véglegesen Fábián Barna úgynevezett műsorvezető, valamint Mráz Ágoston Sámuel úgynevezett politológus lánglelkű rajongója.

A teljes cikket a Magyar Hang március 18-án megjelent, 2022/12. számában olvashatja el. Vegye meg nyomtatott kiadásunkat, vagy olvassa el a cikket a Magyar Hang Plusz felületén online!

Olvassa el a teljes cikket online, Magyar Hang Plusz előfizetéssel! Egy hónap csak 1690 forint!

Előfizetek
Már előfizettem, belépek Beléptem, elolvasom a cikket!