Война и мир

Война и мир

Háborúval riogató kormányzati plakát Budapesten (Fotó: Magyar Hang/Végh László)

Háború. A háború szörnyű. A háború félelmetes. Gonosz. Aljas. Kíméletlen. Embertelen. A háború minden, ami rossz. A háború a legrosszabb.

Magyarországon háború dúl. A Fidesz a lelkeket támadja. Ez a háború szörnyű. Félelmetes. Gonosz. Aljas. Kíméletlen. Embertelen. Ennek a háborúnak a tétje, hogy 13, 12, netalán 11 képviselőt delegálhat a Fidesz az Európai Parlamentbe. Oly hatalmas rizikó ez, hogy semmi sem számít, semmi sem drága, a háborúzó békepárt gázol át mindenkin és mindenen.

Háború. Háború. Háború. Háború. Zakatolnak az óriásplakátok a kertvárosba tartó erdei út mentén. Az erdő gyönyörű, jót tett a májusi eső, aranyat ért, élénkzöldben pompázik a külkerületi pagony, a madárcsicsergés elnyomja a motorzajt. Két „Háború” között roppant hangulatos, mintha nem is a fővárosban gurulnék, főként, hogy mostanság adták át az elkerülőt, alig valaki tud róla, így egymagam suhanhatok. Háború. Háború. Háború. Háború. Nincs más plakát, így teljes a pszichózis.

• Hogy néz ki ez a kampány az M1-en?
• Hogy működne egy ideális világban a köztévé?

A teljes cikket elolvashatja Plusz előfizetésünkkel, vagy a
Magyar Hang hetilap május 30-ig kapható 2024/21. számában. Országjáró riportok, interjúk, elemzések, véleménycikkek, reklámmentes olvasás – ezeket kínálja a Magyar Hang Plusz!

Olvassa el a teljes cikket online, Magyar Hang Plusz előfizetéssel! Egy hónap csak 1690 forint!

Előfizetek
Már előfizettem, belépek Beléptem, elolvasom a cikket!