Ősz Brüsszelben

Ősz Brüsszelben

A Zempléni-hegység vonulatai (Fotó: Wikipédia)

Kamu. Ferdítés. Szemenszedett hazugság. Átverés. Ostobaság. Ennél többet nem érdemel a téma, vagyis a legújabb nemzeti konzultáció. És ez végtelenül szomorú. Megszoktuk. Beletörődtünk. Itt éljük így a szanaszéjjel mérgezett hétköznapokat, már röhögni sem tudunk rajta, rajtuk, magunkon, a vállunkat sem vonjuk, a szemöldökünk sem szalad feljebb, „ez van” lett a krédónk. Brüsszel el akarja törölni a rezsitámogatást. A valóság? Az Európai Bizottság javasolja, hogy... Javasolja. Brüsszel meg akarja szüntetni a magyarországi extraprofitadót. A valóság? Az Európai Bizottság emlékeztet, hogy a helyreállítási és ellenálló képességi tervben a kormány vállalta a szektorális különadók kivezetését.

Ugyanez ugyanígy pontról pontra. Hagyjuk. Engedjük el. Brüsszel, Brüsszel, Brüsszel. Brüsszel! A világ leggonoszabb települése. A város, mely létünkre tör. Amelynek egyetlen célja a magyarság tönkretétele. De a világ sem különb. Egy mindenki ellen, mindenki egy ellen. Ellenünk. Mit vétettünk? Miért mindig mi? Az élet küzdelem. Magyarnak lenni nindzsaság. Kuruckodás. Reggeltől estig, napról napra, hétről hétre utcai harc.

A teljes cikket a Magyar Hang hetilap 2023/47. számában találja. Vegye meg november 30-ig kapható nyomtatott kiadásunkat, vagy olvassa el a cikket a Magyar Hang Plusz felületén online! 

Olvassa el a teljes cikket online, Magyar Hang Plusz előfizetéssel! Egy hónap csak 1690 forint!

Előfizetek
Már előfizettem, belépek Beléptem, elolvasom a cikket!