Gajdics Ottó a Hír Tv-be kerül igazgatónak

Gajdics Ottó a Hír Tv-be kerül igazgatónak

Fotó: olvasónktól

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Gajdics Ottót nevezték ki a Hír Televízió tartalmi igazgatójának, a Karc FM élére Pelyach Gergely kerül – értesült a PestiSrácok.hu.

Gajdics Ottó a Karc FM főszerkesztői székéből a kormánypárti Hír Televízióhoz kerül, ahol tartalmi igazgató lesz. A PestiSrácok.hu cikke szerint ügyvezetői tisztségét Gajdics Ottó megtartotta a Karc FM-nél, a rádió új főszerkesztőjének pedig eddigi helyettesét, Pelyach Gergelyt nevezte ki.

– Nagy megtiszteltetésnek tartom a felkérést, bízom benne, hogy irányításommal a Karc FM és Hír Televízió tartalmi megújítása sikeres lesz, és méltó módon szolgálja a nemzeti polgári konzervatív közösséget – kommentálta a váltás a portálnak Gajdics Ottó, aki, mint ebből a nyilatkozatból is kiderül, továbbra is részt vesz majd a rádió irányításában.

Pelyach Gergely a PestiSrácok.hu kérdésére válaszolva kifejtette: folytatja a megkezdett munkát, tervei között az új műsorok indítása mellett a régiek megújítása is szerepel.