Kétévesek lettünk!

Kétévesek lettünk!

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Nem éppen ünneplésre alkalmas idők járnak mostanában, de azért hadd örüljünk egy kicsit: kétéves a hetilapunk! Igazi túlélő magazin vagyunk, de a fő érdem az olvasóé – ha ők nem tartanak ki mellettünk, hiába készül az újság. Nélkülük nem válhattunk volna rövid idő alatt az egyik legnagyobb példányszámú közéleti hetilappá Magyarországon, és nem cáfolhattunk volna rá a kételkedőkre, hogy a piacról nem lehet fenntartani ma egy nyomtatott sajtóorgánumot. 

Pontos nyilvántartásunk van: az indulás óta kinyomtattunk 1 768 968 darab Magyar Hangot. Az április 17-én megjelent, Kepes András-címlapos lapszámunkból érkezett meg az utolsó teljes adat, ebből a lapszámból 10 605 példányt rendeltek-vásároltak meg az olvasóink. Soha nem kaptunk (igaz, nem is kértünk) pályázati pénzt sem hazai, sem külföldi szervezetektől, és a Rogán-féle propagandaminisztérium is hiába költ tíz- és százmilliárdokat különféle kampányokra, nálunk egyetlen fillérnyi hirdetési pénzt sem hagytak.

Nincsenek mögöttünk pártok és oligarchák, a kiadó nyilvántartása szerint mindössze két ország budapesti nagykövetsége van az előfizetők között. Ennek ellenére élünk, fenntartjuk a közel harmincfős szerkesztőséget, a nyomtatott mellett az online olvasottságunk havi többmilliós nagyságrendű, a videóműsorainkat (Kötöttfogás, Flaszter) több tízezren nézik. És újdonságokkal is szolgálhatunk: a születésnap alkalmából elindul a hírlevelünk (melyre itt lehet feliratkozni), és amely jellemzően heti egy emailt jelent a postafiókban – exkluzív információkat, a fontosabb cikkeink ajánlóját tartalmazza, a születésnap alkalmából a következő hetekben a kollégáink mesélnek érdekes háttérinformációkat arról, hogyan születtek meg azon cikkeik, amelyekre a legbüszkébbek. 

Maradjanak velünk!