Kórházba került Pelé

Kórházba került Pelé

Pelé cselez és elhúz a védők mellett 1960 májusában (Fotó: Wikipédia)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A nyolcvan éves brazil futballcsillagot már hat napja ápolják Sao Paolo egyik klinikáján, de azt nem közölték munkatársai, hogy mi a kórházi tartózkodás oka. A beszámolók szerint Pelé lassan egy hete rutinvizsgálatokra érkezett a kórházba, de ott felfedeztek nála valamilyen elváltozást, ami miatt nem engedték haza, írja a HVG.

Asszisztensei igyekeznek nyugtatni a közvéleményt, állításuk szerint nincs ok Pelé egészségéért aggódni. Ugyanakkor ez nem feltétlenül győz meg mindenkit. Nemrégiben ugyanis hírek röppentek fel Pelé állítólagos ájulásáról, amit a sztár cáfolt az Instagramon.

„Srácok, nem ájultam el, és kicsattanok az egészségtől. rutinvizsgálatokra jöttem, amiket korábban a járvány miatt nem lehetett megcsinálni. Tudassátok [a csapatommal], hogy most vasárnap nem lépek pályára!” – jelent meg Pelé Instagram-fiókjában.

Címkék: pelé