Nagyon úgy néz ki, Szoboszlai Dominik a Liverpoolhoz igazol

Nagyon úgy néz ki, Szoboszlai Dominik a Liverpoolhoz igazol

A győztes gólt szerző Szoboszlai Dominik a labdarúgó Nemzetek Ligája 1. fordulójában játszott Magyarország - Anglia mérkőzés végén a Puskás Arénában 2022. június 4-én. A magyar válogatott 1-0-ra legyőzte az Eb-ezüstérmes angol csapatot. (MTI/Koszticsák Szilárd)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Hivatalosan meg nem erősített sajtóinformáció szerint a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik az FC Liverpoolban folytatja pályafutását – írja az MTI. A RB Leipzig 22 éves középpályásnak klubváltásról Fabrizio Romano, olasz újságíró, szakíró számolt be elsőként. Azt írta péntek kora este, hogy a felek mindenben megegyeztek, és Szoboszlaiért 70 millió eurót (26 milliárd forint) fizet a Liverpool.

Szoboszlait eredetileg 2026-ig köti szerződés a lipcsei együtteshez, és bár korábban a Newcastle United érdeklődéséről lehetett olvasni, végül a játékos aláírásáért az utóbbi napokban mindent megtevő Liverpool lehet a befutó a médiainformáció alapján.

A középpályás kivásárlási ára a 70 millió euró, Szoboszlai ezzel minden idők legdrágább magyar futballistája lehet. A hatszoros Bajnokok Ligája-győztes, 19-szeres angol bajnok Liverpoolnak – amely a következő idényben az Európa-ligában szerepelhet majd – az argentinokkal világbajnok Alexis Mac Allister után Szoboszlai a második nyári szerzeménye lehet.