Árnyék podcast – Áchtung Baby

Árnyék podcast – Áchtung Baby

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Az Árnyék podcastban külföldön élő magyarok vitatják meg a hazai belpolitikai élet és a külpolitika érdekes híreit.

Kajakkal és kenuval is nekivágnának menekültek a Csatornának télvíz idején, mégpedig annyian, hogy a Decathlon bizonyos helyeken beszüntette ezeknek a sporteszközöknek az értékesítését. Más menekültek Lukasenka markába kerülve váltak politikai játszmában bábuvá. Országaink szerint árnyaljuk a képet és egy pillanatra elgondolkozunk azon, hogy vajon a mi státuszunk milyen a választott hazánkban.

Az államilag befagyasztott benzinár is szóba kerül, ahogy a falusi benzinkutas, a horvátok és a Mol is. Gattyán politikába kívánkozásán és vagyonán elmélkedünk, majd Wahorn mellett se megyünk el. Innen már csak egy ugrás a cancel culture, azzal is futunk egy kört, egészen Budakesziig. Az Indexről meg nem beszélünk végül, inkább promózzuk a Halottnak a coach podcast december elsejei adását, amiben a Derdák Andrisunk a vendége Bàn Bandinknak, aki bezzeg svéd is.

Műsorvezető: László Pál
Pettik Ági – Izrael
Bán András – Svédország
Derdák András – Franciaország
Pajer Kristóf – Anglia
Hang: Barcza Gergely 

Az Árnyék podcast honlapját itt találja. Csatlakozzon a közösség zárt Facebook-csoportjához, hogy ne maradjon le semmiről!

Címkék: Árnyék podcast

Karácsonyi Magyar Hang-akció

Karácsonyi Magyar Hang-akció

Ha legalább fél évre előfizet a Magyar Hang nyomtatott vagy pdf változatára, ajándékba adjuk a karácsonyi dupla számunkat! Az éves előfizetők pedig emellett választhatnak ajándéktárgyaink közül.

Karácsonyi akció!

Friss lapszámunk

„Fidesz vagy nem Fidesz?” – Magyar Hang-ajánló

„Fidesz vagy nem Fidesz?” – Magyar Hang-ajánló

Pulai András és Zárug Péter Farkas vitája. Interjú Donáth Annával, Komáromi Zoltánnal és Schell Judittal. Riport a fiktív lakcímekről Kispaládról. Keresse a friss Magyar Hangot, Bűvös Szakács- és Sportkönyvek-melléklettel!

Támogasson minket!

Keresés

Árnyék podcast – Áchtung Baby