Rágalmazás matt nyomoznak a TV2 és az Origo munkatársai ellen

Rágalmazás matt nyomoznak a TV2 és az Origo munkatársai ellen

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Rágalmazás vétsége miatt indult büntetőügyben nyomozást rendelt el Kökény-Szalai Vivien, a TV2 hírigazgatója, valamint a TV2 Tények felelős szerkesztői, műsorvezetői és az Origo.hu egyik újságírója ellen a Pesti Központi Kerületi Bíróság – tájékoztatott a Demokratikus Koalíció (DK) az Országos Sajtószolgálathoz eljuttatott közleményében

Mint a párt kommünikéje fogalmaz, „a TV2 Tények és az Origo.hu propagandistái az önkormányzati választási kampányban minden idők egyik legaljasabb lejáratását indították László Imre, az ellenzék közös újbudai polgármestere – akkor még csak polgármesterjelöltje – ellen”.

Mészáros Lőrincék már át is vették a TV2-t | Magyar Hang

Andy Vajna január 20-i halála után négy nappal már át is alakították a TV2 vezetését, Vaszily Miklós lett az elnök - tudta meg a cégadatokból a Válasz Online. Január 24-én a TV2 Média Csoport Zrt. rendkívüli közgyűlést tartott, ráadásul különös helyszínen. Nem a csatorna zuglói, Róna utcai székházában, nem is a Vajna-tulajdonú vállalatok Rákóczi úti főhadiszállásán.

A párt felidézte: a Tények adásában azt állította egy nevét és arcát nem vállaló, eltorzított hangon nyilatkozó személy, hogy szexuális zaklatás érte, az esetet pedig jelentette is a kórház vezetésénél. Azon túl, hogy a történetet maga a magánklinika vezetője cáfolta az RTL Híradónak, László Imre is megtett minden lehetséges jogi lépést az ügyben.