HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Demeter Szilá...

Demeter Szilárd: Az Index bedarálása a balliberális oldalnak volt az érdeke

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

Ezt most inkább az ellenzéki oldal harcának látom, mintsem a Fidesz érdekének – erről beszélt Demeter Szilárd az Index kapcsán. A HVG Terasz című sorozatában a Petőfi Irodalmi Múzeum vezetője a kormányoldalon ismert narratívát erősítette.

– Ha szubjektíven, a valós tények, a teljes háttér ismerete nélkül döntenem kellene Bodolai és Dull igazsága között, automatikusan Bodolaira szavaznék – így fogalmazott Demeter Szilárd az Indexet tulajdonló alapítvány kuratóriumi elnöke és kirúgott főszerkesztője közötti vitáról. Ismert, Bodolai László kirúgta Dull Szabolcsot, ez vezetett végül oda, hogy lényegében a portál teljes szerkesztősége beadta a felmondását.

A Petőfi Irodalmi Múzeum igazgatója úgy látja, hogy az Index szerkesztőségének szétrobbanása mögött van politika, de nem a kormányoldal járt jól azzal, ami történt, ezt inkább az ellenzéki oldal harcának látja. – Vannak a régi balosok és a DK-s vonal. Gyurcsány ebből a szempontból kifejezetten tehetségesnek bizonyult: bedarálta az egész baloldal régi vonulatát. Az MSZP most fel fog kapaszkodni az ő szekerükre, ami pár éve még fordítva lett volna. Viszont az újmarxista, hasznos idióta, futóbolond gyerekek, a lila ködös momentumosok meg nyilván meg akarják enni Gyurcsányt; az apagyilkosság a politikában természetes történet: akkor kerülök feljebb, ha meggyilkolom a keltetőmet – fejtegette.

Demeter Szilárd szerint az biztos, hogy az Index bedarálása és a másik három-négy portál helyzetbe hozása a balliberális oldalnak volt az érdeke. – Az indexesek nem tudták megemészteni Gyurcsányt. Ez az egyetlen érdemük – közölte.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

40,925lájkolóTetszik
3,801követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Fogy a levegő – Magyar Hang-ajánló

Interjú Ascher Tamással és Tompa Andreával. Abszurd komédia karanténra és drága tesztekre. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek