HIRDETÉS
HIRDETÉS

Koronavírusos Csepel polgármestere, Borbély Lénárd

Szerző: | 2020. október 20., 19:45 | Belföld

Borbély Lénárd, Csepel kormánypárti polgármestere (Fotó: Borbély Lénárd / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

HIRDETÉS
HIRDETÉS

 – Sajnos engem is elért a koronavírus. Igazoltan pozitív lett a tesztem és tüneteim is vannak. Amit tudtam, megtettem, hogy megelőzzem a fertőzést, de mégis megkaptam  – így jelentette be közösségi oldalán Borbély Lénárd, hogy elkapta a betegséget. A politikus mindenkit arra kért, hogy nagyon vigyázzon magára és figyeljen másokra is.

Borbély nemrégiben azzal került a figyelem középpontjába, hogy bejelentette: betiltja a csepeli óvodákban a Dúró Dóra mi hazánkos politikus által ledarált Meseország mindenkié című könyvet, amely homoszexuális karaktereket is tartalmaz.

A kerületvezető már a sokadik politikus, aki elkapja a betegséget, például legutóbb Tuzson Bence kormánypárti államtitkár lett beteg, de átesett már a víruson Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója is, de korábban a győri polgármester, Dézsi Csaba András koronavírus-tesztje is pozitívnak bizonyult.


HIRDETÉS

Címkék: Borbély Lénárd, Csepel, járvány, koronavírus


HIRDETÉS

HIRDETÉS

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS

Hirdetés

Már 70 éve mesél a Móra Kiadó
HIRDETÉS

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Pin It on Pinterest