Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Koronavírus: 47-tel nőtt a halottak száma

Szerző: | 2020. október 26., 09:02 | Belföld

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Cikkünk frissül!

HIRDETÉS - AIP

2316 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel  61 563 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 47 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 1472 főre emelkedett – közölték hétfő reggel a hivatalos oldalon.

HIRDETÉS
HIRDETÉS - 8

Hozzátették: 16 491-en már meggyógyultak. Az aktív fertőzöttek száma 43 600 fő. Az aktív fertőzöttek 28 %-a, az elhunytak 36%-a, a gyógyultak 29%-a budapesti. 2602 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 233-an vannak lélegeztetőgépen. Az Operatív Törzs jelenleg 51 óvodában rendelt el rendkívüli szünetet, az iskolákban pedig fertőtlenítő nagytakarítást az őszi szünet alatt.

A honlap adatai alapján 990 383 az elvégzett mintavételek száma, ami 10 010-zel magasabb az előző napinál, vagyis a tesztek 23 százaléka mutatott pozitív eredményt. Az aktív fertőzöttek száma 2020-szal, a gyógyultaké 249-cel, a kórházban ápoltaké 153-mal, a lélegeztetőgépen lévőké 12-vel nőtt 24 óra alatt. Az elhunytak között a legfiatalabb egy 49 éves nő (még nem töltöttek fel minden elhunytat), nála tüdőgyulladást, valamint légzési és keringési elégtelenséget jelöltek meg alapbetegségként.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: koronavírus


Így ismertem meg Andreát

Így ismertem meg Andreát

Az elnyert Tigáz-tender utáni állófogadáson láttam meg először. Homáros, illetve homályos tekintettel néztem, amint áttetsző blézerében, egy tévéstáb riportereként leszólít egy jóvágású pincért: „Mészáros úr, feltehetnék Önnek pár kérdést?”

HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

  • Tévút – Magyar Hang-ajánló
  • Magyar Hang - 2021. május 13., 16:29
  • Róna Péter esszéje az ország kínaiaknak való kiárusításáról. Interjú Salát Gergellyel és Beck Zoltánnal. Őrségi, miskolci és tihanyi riport. Keresse a születésnapi Magyar Hangot, az Átlátszó mellékletével!

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Jordán Ferenc

Jordán Ferenc (Fotó: Az élet, meg minden)

Árnyék podcast – Munkanélküliek támogatása külföldön

Pin It on Pinterest