Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Bajnai Gordon leváltást követel, Gyurcsány Ferenc „sötétséget” emleget Demeter Szilárd kapcsán

Szerző: | 2020. november 29., 09:54 | Belföld

Bajnai Gordon 2014. május 20-án (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

 – Amennyiben Demeter Szilárd meg hétfőn is az Ön kormányának tisztviselője, akkor ezt a nyilatkozatot nyilván mi magyarok, és az egész világ a magyar kormány álláspontjának tekinti majd – erről írt közösségi oldalán Bajnai Gordon volt miniszterelnök annak kapcsán, hogy Demeter Szilárd, a Petőfi Irodalmi Műzem főigazgatója Soros György gázkamrájaként emlegette Európát, Soros Györgyöt pedig Hitlerhez.

HIRDETÉS - AIP
https://www.facebook.com/BajnaiGordon/posts/10157904722920885

Bajnai szerint ha ez így lesz, Demeter a helyén marad, akkor „én – sokakkal együtt  – Ön helyett is szégyenkezni fogok hazám és a magyarok nevében”.

Egy másik volt miniszterelnök, Gyurcsány Ferenc is reagált a történtekre Demeter nevesítése nélkül. Ő az alábbit írta közösségi oldalán: „Pocsék alakok. Aki mondja, akik csendben maradnak, akik szerint végre jól megmondta, akik helyén hagyják. Tud a sötét sötétebb lenni”.

https://www.facebook.com/gyurcsanyf/posts/3995036090528823?cft[0]=AZW7earWKYh4SK-ObOJ4xDg_N1VaYOYmoZMGDYnHYU14zqa2ltZfxbkaH47jrRt4bBvy-Y7RUmo94L1z29uR7CNUEa7Yw9SSq0kD2Zyz91j0i0q-roz6eOTVEV3plqxRvd0QeEZ_SyOTMQmkFtxVvDAd&tn=%2CO%2CP-R

Demeter szavai ellen már sokan felléptek: visszautasította azt az izraeli nagykövetség, a Mazsihisz, Pálinkás József pártja és Vámos Miklós is.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: Bajnai Gordon, Demeter Szilárd, Soros György


Fogd rá az EU-ra!

Fogd rá az EU-ra!

A „fogd rá a nyuszira!”-típusú Brüsszel-hibáztatásnak a legékesebb példája Lázár János nyilatkozata, aki szerint míg a kormány által beszerzett keleti vakcinák 600 ezer magyar életét mentették meg, addig a nyugati vakcinák hiánya miatt 20 ezer magyar vesztette életét.

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Ferber Katalin

Fotó: Az élet, meg minden

Árnyék podcast – Öngól

Pin It on Pinterest