Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP

Bajnai Gordon leváltást követel, Gyurcsány Ferenc „sötétséget” emleget Demeter Szilárd kapcsán

Szerző: | 2020. november 29., 09:54 | Belföld

Bajnai Gordon 2014. május 20-án (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

 – Amennyiben Demeter Szilárd meg hétfőn is az Ön kormányának tisztviselője, akkor ezt a nyilatkozatot nyilván mi magyarok, és az egész világ a magyar kormány álláspontjának tekinti majd – erről írt közösségi oldalán Bajnai Gordon volt miniszterelnök annak kapcsán, hogy Demeter Szilárd, a Petőfi Irodalmi Műzem főigazgatója Soros György gázkamrájaként emlegette Európát, Soros Györgyöt pedig Hitlerhez.

HIRDETÉS - AIP

Bajnai szerint ha ez így lesz, Demeter a helyén marad, akkor „én – sokakkal együtt  – Ön helyett is szégyenkezni fogok hazám és a magyarok nevében”.

Egy másik volt miniszterelnök, Gyurcsány Ferenc is reagált a történtekre Demeter nevesítése nélkül. Ő az alábbit írta közösségi oldalán: „Pocsék alakok. Aki mondja, akik csendben maradnak, akik szerint végre jól megmondta, akik helyén hagyják. Tud a sötét sötétebb lenni”.

Demeter szavai ellen már sokan felléptek: visszautasította azt az izraeli nagykövetség, a Mazsihisz, Pálinkás József pártja és Vámos Miklós is.

Címkék: Bajnai Gordon, Demeter Szilárd, Soros György


HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet, meg minden

#034 Morcsányi Géza – Majdnem takarásban

#034 Morcsányi Géza – Majdnem takarásban

Testről és lélekről a rivalda innenső és túlsó oldalán.

Pin It on Pinterest