A család segítőjének társaságában is dührohamot kapott a meggyilkolt Szilágyi István fia

A család segítőjének társaságában is dührohamot kapott a meggyilkolt Szilágyi István fia

Budapest, 2017. szeptember 7. Szilágyi István színművész a százéves Filmgyár jubileumi ünnepségén a Mafilm Róna utcai telepén 2017. szeptember 7-én. MTI Fotó: Soós Lajos

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A vasárnap meggyilkolt Szilágyi Istvánnak és feleségének hetek óta segítő önkéntes is tapasztalta egyszer, hogy a művész fia dührohamot kapott – erről beszélt Baricz Dezső a színész családjának segítséget nyújtó Baptista Szeretetszolgálat programigazgatója az ATV reggeli műsorában.

Azt mesélte, hogy ő az utolsó ötven napban került kapcsolatba a művésszel. Habár olvasta, hogy fiúk – akit a gyilkossággal gyanúsítanak – korábban is agresszív volt a szüleivel, ezt egyszer tapasztalta meg, múlt csütörtökön. A fiú éppen egy történetet mesélt lassan és amikor édesapja rákérdezett, hogy mi a vége, akkor dührohamot kapott. – Eltorzult az arca, felállt és azt mondta, most kimegy, mert ha nem, vér folyik – idézte fel a történetet. Baricz Dezső attól félt, hogy tényleg baj lesz, szólt is az önkéntes barátjának – aki két méter magas –, hogy menjen be a házba.

Baricz Dezső arról is beszélt, hogy nem egyszer látott kék és zöld foltokat a házaspáron, de mindig azt mondták, hogy elestek. Szilágyi István felesége egyébként védi a fiát, azt mondja, hogy szereti és megbocsát neki. A Baptista Szeretetszolgálat munkatársa szeretne továbbra is segíteni az egyedül maradt nőnek.

A 24.hu információi szerint a színművész gyilkossággal gyanúsított fia nem tett vallomást az ügyben, de még panasszal is élt a gyanúsítás ellen. Azaz tagadja, hogy ő végzett volna az édesapjával.