A fideszes Hoppál Péter már a pokol tüzén látja a kommentelőit

A fideszes Hoppál Péter már a pokol tüzén látja a kommentelőit

Nick Vujicic közös imája fideszes politikusokkal, köztük Orbán Viktor miniszterelnökkel és Balog Zoltán református püspökkel

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A fideszes Hoppál Péter volt kulturális államtitkár rendszeres kommentcsatákat vív a Facebook-oldalán, ahol gyakran fogalmaz keményen, ezúttal is így tett.

Egy képet osztott meg hétfőn a Facebook-oldalán, amelyen Orbán Viktor, Balog Zoltán református püspök és több fideszes és KDNP-s politikus együtt imádkozott Nick Vujiciccsel. Ehhez érkezett egy hozzászólás, amelyben retardáltakról és ósdi vallási fanatikusokról írt. Hoppál Péter nem is hagyta szó nélkül. „A pokol tűzén minden gyalázkodó szavad a húsodba fog vágni! De még te is megtérhetsz” – írta válaszul. Egy másik kommentelő azt írta, hogy „Ha van Isten, ezen szétröhögte odafönt az agyát”. Erre is érkezett a reakció: „Aki meg ilyen mondatot leír, az majd szétvisítja odalent az agyát. Hacsak nem tér meg bűneiből.”

Március elején is emlékezetes kommentje volt Hoppálnak, akkor így válaszolt egy hozzászólónak: „Ez nem a söjtöri lakoma komcsi módra! Itt pogácsák és gyümölcs szeletkék voltak! Ha tegezni tetszik, proli módra, akkor se kerül annyiba a mai reprezentáció, mint amennyibe a maguké került! Különben meg: Tetszettek volna választást nyerni! Ja, az nem megy, csak az uszítás? Hát csókolom! Maguknak VÉGE!”

Címkék: Hoppál Péter, komment