A Momentum plakátolt a Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea otthonául szolgáló villánál

A Momentum plakátolt a Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea otthonául szolgáló villánál

Fekete-Győr András (balra) és Hajnal Miklós (Fotó: Momentum)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Fekete-Győr András, a Momentum miniszterelnök-jelöltje és Hajnal Miklós Hegyvidék országgyűlési képviselőjelöltje felkeresték a majdnem 3 milliárd forint értékű épületet a budai hegyekben, és a kerítésen plakátokat helyeztek el. A plakátokon arra hívják fel a figyelmet, hogy Mészáros Lőrincet segítette legjobban az állam a járványhelyzetben, és a házból 600 milliót az adófizetők fizettek.

Fekete-Győr András így fogalmazott: „Én Mészáros Lőrincet a magyarok nevében márciusban bűnözőnek neveztem. Azt gondolom, hogy neki 2022-ben felelnie kell a közpénzrablásért. Őt ez olyannyira bántotta és sértette, hogy büntetőpert indított velem szemben. 2022-ben azért kell kormányt váltanunk, hogy Mészáros Lőrinc csápjait egyesével szedjük le Magyarországról. 2022-ben az lesz az egyik fő feladatunk, hogy visszaszerezzük az ellopott vagyont, és azt nyugati színvonalú kórházakra, iskolákra és munkahelyekre fordítsuk."

Hajnal Miklós ehhez ezt tette hozzá: „Mi azt gondoljuk, jogunk van tudni, hogy hogyan, milyen vagyonból gazdagodott meg Mészáros Lőrinc ebben az országban. Ezért most hoztunk neki egy táblát, amin rajta van ez az információ és reméljük, hogy Mészáros Lőrincnek is tetszeni fog, ugyanis az elmúlt évek építkezéseinek, beruházásainak a hangulatvilágát idézi.”

Aki turistáskodni szeretne a környéken, és felkeresné az elhíresült villát, azoknak útbaigazító táblákat helyeztek ki a környéken.