Alapbetegség nélküli 23 éves férfi is a koronavírus áldozatai között

Alapbetegség nélküli 23 éves férfi is a koronavírus áldozatai között

Képünk csak illusztráció. Védőfelszerelést viselõ gyógytornász átmozgat egy beteget a fővárosi Semmelweis Egyetem Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinika koronavírussal fertőzött betegek fogadására kialakított intenzív osztályán 2021. április 9-én (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Sajnos ismét sokan, ezúttal 206-an vesztették életüket a járvány miatt az elmúlt 24 órában. Ezúttal egy alapbetegség nélküli 23 éves férfi a legfiatalabb áldozat köztük – derül ki a koronavírussal kapcsolatos hivatalos oldal adataiból.

Az elhunytak közt találni egy 26 éves nőt, akinek magasvérnyomása és cukorbetegsége volt, egy szintén 26 éves Down-szindrómás nőt is krónikus veseelégtelenséggel, egy 34 éves nőt asztmával és magas vérnyomással, emellett egy 37 éves nő is, akinek magas vérnyomása, laktóz- és gluténérzékenysége, de cukorbetegsége is volt. Sajnos ugyancsak az áldozatok közt szerepel egy 29 éves nő is alapbetegség nélkül, de egy 43 éves, továbbá egy 44 éves férfit is, akik esetében szintén nem állapítottak meg alapbetegséget.

Az elmúlt 24 órában elhunyt 206 személy közül összesítésünk szerint 46-nak nem volt semmilyen ismert alapbetegsége. A koronavírus eddigi legfiatalabb áldozata egy 14 éves lány, aki asztmában szenvedett.