Bayer Zsolt utcai erődemonstrációról beszél

Bayer Zsolt utcai erődemonstrációról beszél

Bayer Zsolt a Sajtóklub című műsorban (Forrás: Hír TV)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Erőt kell demonstrálnunk – erről beszélt Bayer Zsolt a Hír TV-n futó Sajtóklub című műsorban vasárnap este. A Mandiner írt a beszélgetésről, amelynek fő témája Novák Katalin és Varga Judit lemondása volt, illetve az erre adott ellenzéki reakciók. – Nekünk viszont erőt kell demonstrálnunk, mert a hiénakfalka, ezek a teljesen amorális, hazug gazemberek, akik ott üvöltöztek tegnap a Sándor-palotánál meg a csőcselék, az most vérszagot érez, mert azt hiszi, hogy eljött a pillanat – mondta a publicista, hozzátéve, hogy „Mutassuk meg nekik, hogy rohadtul nem jött el a pillanat!”.

Bayer Zsolt a műsor egy későbbi pontján azt is mondta, hogy március 15-e lehetne a megfelelő alkalom erre a fellépésre. Ez nem először kerül elő, már hónapokkal ezelőtt is utalt rá, hogy azon a napon lehet békemenet.

Bencsik András a műsorban arról beszélt, hogy „az ellenzék káoszt akar, csak ebben reménykedhetnek”, míg Gajdics Ottó azt fejtegette, hogy „ennek a szedett-vedett bandának soha nem lett volna esze vagy ereje ezt a helyzetet kialakítani”.