Beázott a kórház Orosházán, egy négyzetméternyi mennyezet leszakadt

Beázott a kórház Orosházán, egy négyzetméternyi mennyezet leszakadt

Fotó: Orosházi Dr. László Elek Kórház és Rendelőintézet Facebook-oldala

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Beázott a kórház és a szakrendelő Orosházán a szerda kora délutáni nagy esőben - közölte az egészségügyi intézmény közleményben az MTI-vel. A rövid idő alatt lezúduló nagy mennyiségű esővizet nem tudta kezelni a kórház csapadékvíz-elvezető rendszere, ezért beázott a belgyógyászati szárny és a szakrendelő – írták.

A fekvőbetegek épülettömbjének 6. emelete beázott, a folyosón és az egyik kórteremben egy négyzetméteres darabon leszakadt a plafon. Senki nem sérült meg, a kórház dolgozói rövid idő alatt kiürítették az épületszárnyat – húzták alá.

Az Orosházán jégesővel átvonuló vihar érintette a szakrendelő épületét is, amelynek földszintje ázott be. Az érintett területet takarítani, fertőtleníteni fogják, emiatt csütörtökön más helyen rendel az egyik házi gyermekorvos, ideiglenesen áthelyezik a nőgyógyászati szakrendelést, a védőnői szolgálat pedig nem fogad pácienseket – közölték.

 

Címkék: kórház, vihar, Orosháza