Magyar Péter Orbán Viktorról: Megfásult, a valóságtól elszakadt, búcsúzó vezetőt hallottunk

Magyar Péter Orbán Viktorról: Megfásult, a valóságtól elszakadt, búcsúzó vezetőt hallottunk

Magyar Péter Hajdúszoboszlón, 2024. május 6-án. (Fotó: Kiss Brigi))

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Valójában egy megöregedett, megfásult, a realitás érzékét teljesen elvesztett, a valóságtól elszakadt, búcsúzó vezetőt hallottunk, aki a saját propagandájának hatása alá került – így véleményezte Magyar Péter az Orbán Viktor által Kötcsén elmondottakat. Mint beszámoltunk róla, a miniszterelnök a szokásoktól eltérően megállt az újságírók előtt, és válaszolt a kérdésekre.

A Tisza Párt elnöke szerint a miniszterelnök „a katasztrofális költségvetési és gazdasági adatok ellenére arról beszélt, hogy a gazdasággal minden rendben van. Nem érdekelte az elszálló államadósság, a rekord szinten lévő költségvetési hiány, a zuhanó ipari termelés, az ismét növekvő infláció és a magyar emberek gyorsuló elszegényedése. A közlekedés szerinte csodálatos kezekben van Lázár Jánosnál, miközben egyre gyorsuló ütemben hullik szét a MÁV”. – Orbán szerint rendben van, hogy miközben az egészségügyben, a MÁV-nál és az oktatás területén a legalapvetőbb dolgokra sincs pénz, eközben 650 milliárd forint adófizetői pénzen vesz felesleges irodákat a vejétől, Tiborcz Istvántól – sorolta a politikus. Később azt is megjegyezte: a magyar állam nem működik, de Orbán Viktor ezt már nem érzékeli. – A saját emberei teljesen elszigetelik a valóságtól és úgy hordozzák körbe, mint a 80-as végén Grósz Károlyék a magába zuhanó Kádár Jánost. Kár érte, nem így indult. De a hazánkért még nagyobb kár – zárta posztját Magyar Péter. 

Címkék: Orbán Viktor