Gyurcsány Ferenc és Mi Hazánk-aktivisták nyújtottak kezet egymásnak

Gyurcsány Ferenc és Mi Hazánk-aktivisták nyújtottak kezet egymásnak

Gyurcsány Ferenc Mi Hazánk-aktivistákkal fog kezet Budapeste, 2024. szeptember 16-án

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Ritkán látható pillanatot hozott a hétfő: Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke Mi Hazánk-aktivistákkal fogott kezet.

A Demokratikus Kolíció hétfő reggel kivonult több helyszínre is részt venni az árvízi védekezésben, Budapesten Újpesten többek között Varju László, Déri Tibor és Gréczy Zsolt, míg a Római-parton Gyurcsány Ferenc pártelnök vezetésével kezdtek homokzsákokat pakolni, segíteni. „Csak Óbudán 100 ezer zsákot kell megtölteni homokkal, mire ideér az ár. Oláh Lajossal és Rónai Sándorral mi éppen itt segítünk, de számos DK-s csapat dolgozik országszerte, és óráról-órára egyre többen jelzik, hogy jönnek, csatlakoznak a védekezéshez” – írta a volt miniszterlenök még délelőtt a Facebookon.

Majd délután egy olyan videót töltött fel az oldalára, amelyen Mi Hazánk-aktivisták érkeznek hozzájuk, békésen kezet fognak, majd megbeszélik, hogy mi is a teendő. „A világ ezer dolgában nem értünk egyet a Mi Hazánkkal, és ők sem velünk. De ilyenkor ez sem számít, nincs pártpolitika vészhelyzetben, mert most mindenkire szükség van. Vigyázzunk a hazánkra, vigyázzunk egymásra” – írta megjegyzésként  avideóhoz Gyurcsány Ferenc.

Árvízi közvetítésünket itt olvashatja>>>