Bíró László bocsánatot kért a zsidóktól

Bíró László bocsánatot kért a zsidóktól

Bíró László (b.) és Jakab Péter. Forrás: Jakab Péter Facebook-oldala.

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK


Keresztény emberként hisz a bocsánatkérés erejében, és a maga részéről ezt meg is tette – jelentette ki az ATV Startban a tiszaújvárosi időközi ellenzéki jelöltje, Bíró László. A politikust korábban kormányoldalról, de ellenzékiek köréből is számos kritika érte alig néhány évvel ezelőtti megjegyzései miatt. Akkor volt, hogy Judapestről beszélt, míg máskor azt mondta, a kutyáját is teljesen megőrjíti, mikor mennek el a ház előtt a „tetűcsúszdások.” Bíró később azt állította, apátiában volt a Fidesz-győzelem miatt, azért mondott ilyeneket.

Az időközi jelöltje az ATV-ben most azt mondta: a Fidesz kampánya és az újabb kérharmados győzelem mélyen megérintette, és a zsidózásban keresett kapaszkodót. „Valójában az a kampány arról szólt, hogy az emberek közé gyűlöletből ékeket vert” – fogalmazott. Most viszont bocsánatot kért a zsidó közösségektől, illetve külön minden zsidó embertől is. A továbbiakban viszont szerinte nem ezekkel a kijelentéseivel, hanem a választópolgárokkal kellene foglalkozni.

Bíró a műsorban tagadta azt is, amit a kormányoldalon róla állítanak. Szerinte vegytiszta hazugság, hogy strómanokkal döntötte volna be a korábbi vállalkozását, és ne fizette volna ki az alkalmazottakat. Mint mondta, ő veszteséggel szállt ki a varrodájából, a munkavállalókat pedig kifizette. Az ottani munkahelyeket, amiket teremtettek, másfél évig sikerült az elmondása szerint őrizni. Ő pedig az egészet egy olyan embernek adta át, aki azt mondta, a varrodát tudja a továbbiakban nyereségesen üzemeltetni.