Borosüveggel verte agyon volt férjét a csepeli nő

Borosüveggel verte agyon volt férjét a csepeli nő

Bűnügyi helyszínelõk és rendőrök a XXI. kerületi Szatmári utca egyik házánál 2020. augusztus 2-án (Fotó: MTI/Mihádák Zoltán)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Indítványozta a letartóztatását a Fővárosi Főügyészség annak a nőnek és férfinak, akiket a csepeli gyilkossággal gyanúsítanak.

Mint írták, a megalapozott gyanú szerint az 54 éves nő és 33 éves társa szombaton, a csepeli Szatmári utcában található egyik házban a nő korábbi férjét bántalmazta. Áldozatuk olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy meghalt. A 24.hu információi szerint a nő és a vele egy fedél alatt élő fiatalember egy borosüveggel verte agyon a férfit.

A rendőrök egy napon belül elfogták és őrizetbe vették a párost. A letartóztatásukat azért kezdeményezték, mert fennáll a szökés és elrejtőzés, illetve a „bizonyítás csalárd befolyásolásának” veszélye. A nyomozási bíró várhatóan kedden dönt az ügyükben.