Elbocsátják a Gattyán Györgyhöz került híroldal szerkesztőségét

Elbocsátják a Gattyán Györgyhöz került híroldal szerkesztőségét

Gattyán György (Fotó: Docler Holding)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Megválnak a Frisshirek.hu hírportál szerkesztőségétől, a hírt egy kedd esti online értekezleten közölték velük – értesült a Média1.

A médiaügyekre szakosodott portál éppen kedden írta meg, hogy Gattyán György érdekeltsége lett a tavaly nyáron elindult híroldal, miután internetes címe átkerült a Legnagyobb Vállalkozás Kft. nevére. Ez a Kft. Gattyán György – a Megoldás Mozgalom alapítójának és volt pártelnökének, a szexkamerás szolgáltatást nyújtó LiveJasmin alapítójának – érdekeltsége. A kft. ügyvezetője Huszár Viktor, a legutóbbi országgyűlési választások előtt létrejött, a digitalizáció gondolatával kampányoló párt elnöke.

A Média1 most azt írja, hogy a munkatársaknak szerdától kezdik el kézbesíteni a felmondásokat és ígéretet kaptak, hogy mindenkit kifizetnek. Várhatóan egy hónap múlva, a felmondási idők lejártával pedig a frisshírek.hu fel is függeszti a hírszolgáltatást.