Elfogták a késes rablót

Elfogták a késes rablót

Fotó: Police.hu

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Járókelők segítségével még a helyszínen elfogták a rendőrök azt a férfit, aki egy XVI. kerületi csemegeüzletet rabolt ki szerda délután, késsel fenyegetve az eladót - írta a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon szombaton.

A 21 éves férfi, miután megszerezte az üzlet bevételét és egy mobiltelefont, a boltból kilépve menekülése közben elesett, a járókelők pedig visszatartották, és átadták a kiérkező rendőröknek. A rablásban az eladó nem sérült meg. Hozzátették: a férfinél a rendőrök megtalálták az elkövetéshez használt kést, melyet lefoglaltak. Az ellopott pénzt és mobiltelefont visszaadták a sértettnek.

Közölték: a fiatal napra pontosan fél éve is ugyanígy, késsel rabolta ki ugyanezt a csemegeüzletet. J. Martint a rendőrök előállították, majd kétrendbeli rablás megalapozott gyanúja miatti kihallgatását követően őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását. (MTI)

Címkék: bűncselekmény