Elfogták a magyarbánhegyesi apagyilkost

Elfogták a magyarbánhegyesi apagyilkost

(Fotó: Gerd Altmann/Pixabay)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A békéscsabai vasútállomás várótermében szerda délután elfogták azt a férfit, aki délelőtt megölte az apját Magyarbánhegyesen - közölte a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság. A rendőrség a honlapján azt írta, hogy a két férfi a József Attila utcában szólalkozott össze. Egy harmadik férfi odalépett hozzájuk, szét akarta választani őket, de a 25 éves fiú egy késsel megsebesítette apját és a harmadik férfit is.

Az MTI tudósítása szerint az apa a helyszínen életét vesztette, a hozzájuk odalépő férfi könnyebben megsérült. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága emberölés miatt rendelt el nyomozást.

Magyarbánhegyesről riportot közöltünk még márciusban. Munkatársunk, Tompos Ádám látlelete szerint „Magyarbánhegyesen egyébként nemcsak orvos van, hanem kocsma, boltok és posta is. Meg olyan, egyszer csak hirtelen véget érő utcák, amelyeken végig lehet sétálni anélkül, hogy bárkivel találkoznánk. Látszik persze, hogy a házak egy részében laknak, de több ingatlanról messziről lerí, hogy évek óta lakatlan. Ezért aztán az sem meglepő, hogy néha a falu főútja is úgy elcsendesedik, hogy tisztán hallani, amint nyekeregnek a szélben a magasba rögzített választási plakátok. Aztán olyan házsort is találunk erre, ahol nemhogy visszaköszönő, majdani választópolgárral nem találkozunk, de még ránk ugató kutyával sem.”