Elfogták az angyalföldi gyilkosság elkövetőjét

Elfogták az angyalföldi gyilkosság elkövetőjét

Rendőrök és bűnügyi helyszínelők Angyalföldön, egy használaton kívüli telephelyen, ahol holtan találtak egy férfit 2020. május 27-én. A 29 éves ember gyilkosság áldozata lett (Fotó: MTI/Mihádák Zoltán)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A rendőrség egy 36 éves nőt gyanúsít a szerdai angyalföldi gyilkosság elkövetésével, a feltételezett elkövetőt már elfogták – közölte a police.hu.

Mint arról lapunk is beszámolt, a rendőrség szerdán közölte, hogy holtan találtak egy férfit aznap reggel Angyalföldön, egy használaton kívüli telephelyen. A 29 éves férfi gyilkosság áldozata lett.

A legfrissebb információk szerint az áldozatot több helyen is megszúrták.

A nyomozók a bejelentéstől számított kilenc órán belül azonosították az elkövetéssel gyanúsítható 36 éves M. Zsuzsannát.

A nőt emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására – áll a közleményben.